Ring til os på telefon: +45 28 25 10 52

Fysioterapeut Vesterbro, Valby og København

Selv en sund krop kan få problemer. Døjer du med muskelsmerter på grund af overbelastning, forkert træning, dårlig arbejdsstilling eller har du på anden måde ondt i kroppen? Så er der hjælp at hente hos din fysioterapeut på Vesterbro.

Laserbehandling er blot én af de metoder, vi benytter til smertelindring og heling af skader og skavanker. Læs med her og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig og din krop.

Fysioterapeutisk behandling hos CPH Fitness Team

Brug os, når du har brug for en fysioterapeut på Vesterbro nær Valby. Vi er specialiserede inden for behandling af sports- og træningsrelaterede skader, men vi tager også hånd om behandling af smerter og skavanker, som er opstået på anden vis, f.eks. på grund af forkert arbejdsstilling.

Hvad tilbyder vi?

Hos CPH Fitness Team fysioterapeut på Vesterbro har en række metoder at trække på, alt efter skadens omfang og karakter:

  • Almindelig fysioterapi
  • Elektronisk akupunktur
  • Sportsfysioterapi og sportsrehabilitering
  • Laserbehandling
  • Sportstape

I de fleste tilfælde vil du få anbefalet en række øvelser, som du kan lave derhjemme, til stabilisering og genopretning af din krop. Under besøgene på klinikken får du grundig vejledning i disse øvelser og løbende justering efterhånden, som skaden mindskes.

Gør din krop glad igen – fysioterapeut på Vesterbro

Når du kommer til os med en skade, undersøger vi dig grundigt og lægger herefter en plan for behandling og eventuelt træning eller genoptræning, så du hurtigst muligt bliver smertefri igen.

Nogle klienter kan nøjes med et par behandlinger, mens andre skader kræver et længere forløb for at opnå et godt resultat.

Kontakt og tidsbestilling

Din fysioterapeut på Vesterbro kan hjælpe med laserbehandling, elektronisk akupunktur og almindelig fysioterapi af din skade.

Kontakt os og bestil tid til en konsultation på telefon +45 28 15 05 52. Vi ser frem til at hjælp dig og din krop med at få det godt igen.