Ring til os på telefon: +45 28 25 10 52

Se vores mange referencer hos CPH Fitness Team

Evie er sød, super professionel - og hendes kost- og træningsprogrammer virker! Jeg vil klart anbefale hende !

Heidi Pétursdóttir Bonde

Evie er mere end bare en coach. Evie er et menneske med hjertet på rette sted og en forståelse for den enkelte person og behov. Evie er super professionel og ved hvad hun laver, og det er ned i mindste detalje. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Gry Flensborg

Evie er en utrolig hjertevarm person. Hun er yderst dygtig og tilpasser kost- og træningsprogrammer så det passer til dig og dine behov, hvilket gør det til en leg at følge en kostplan. Evie har øje for detaljerne og ved lige hvor der skal reguleres for at formen er i orden. Kan varmt anbefale Evie til alle som enten ønsker at stå på scenen, tabe sig eller ændre livsstil. ?

Mette Struve

Før Evie brugte jeg træning/diæt til at straffe mig selv. Jeg var tit ked af det og havde brug for den kontrol det gav. Nu gør jeg det fordi min krop bliver glad - fordi jeg er glad. Evie er en meget fagligt kompetent og hjertevarm person, som altid står på spring for, at hjælpe dig i mål med dine drømme. ? Mine varmeste anbefalinger til en kvinde der inspirerer mig hver dag! ?

Signe Bergmann Hajs

Evie er intet mindre end en fantastisk coach. Hun har altid øje for deltajerne og bevarer altid roen og overblikket med et smil. Hun har talent og passion for at udvikle kroppen, men ikke desto mindre vægter Evie det personlige og psysiske i sit arbejde. Hun lærer fra sig og sørger for at hele processen bliver en leg. Evie motiverer og giver energiboost med på vejen - og alt dette forgår igennem et positivt mind, så man FÅR lyst og ikke skræmmes eller mister hovedet på "rejsen". Hun er meget fokuseret på den enkelte, og arbejder ikke under princippet "der er kun en vej, og gør du ikke sådan, så har du tabt". Tværtimod pointerer Evie altid, at samarbejde er vejen frem. Evie er en meget personlig og optimistisk coach, hvorfor hun skaber et drive helt inde i hjertet hos folk. Og selvom Evie er en smilende og positiv kvinde, kan hun stadig presse dig mentalt og fysisk, så du altid føler en udvikling og oplevelsen af hårdt arbejde betaler sig. Evie er derfor trods sin rare person, også en fighter, og derfor kan Evie samarbejde med alle - uanset alder, køn, mål osv. Jeg ville glædeligt have givet Evie mere end 5 stjerner. For det har hun absolut fortjent. <3 varmeste anbefalinger.

Anja Lykke Jørgensen