Ring til os på telefon: +45 28 25 10 52

Personlig træner online – hos CPH Fitness Team

Er du på udkig efter en personlig træner til sparring online? CPH Fitness Team tilbyder online personlig træning til dig, som ønsker en fleksibel løsning til at nå dine mål.

Du får løbende vejledning og feedback på dine resultater, så du bevarer motivationen og løbende bliver udfordret i takt med, at du kommer i bedre og bedre form.

xcph-fitness-personlig-traener-online.jpg.pagespeed.ic.yH4pK-JHaq xcph-fitness-personlig-traener-online.jpg.pagespeed.ic.yH4pK-JHaq

Hvad indebærer online personlig træning?

Kort fortalt får du alle de redskaber, du behøver til at opnå resultater med træning og kost, når du køber en personlig træner online løsning:

  • Træningsplan (inkl. justeringer)
  • Kostplan (inkl. justeringer)
  • Løbende opfølgninger
  • Ubegrænset support

Du får dit eget individuelle kost- og træningsprogram, som er skræddersyet til dig og dine målsætninger, tilpasset dine forudsætninger og din hverdag.

Du får også en ugentlig opfølgning via din egen side, hvor du kan lægge målinger og billeder ind og kan sparre med mig via besked-funktionen. Sammen opnår vi DINE mål.

Fordele ved online personlig træning

Med andre ord er en personlig træner online perfekt til dig, som selv kan køre din træning igennem men som gerne vil udfordres og vejledes med træningsprogrammer og kost samt løbende måles på din udvikling.

Bestil personlig træning online

Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt en personlig træner online er det rigtige for dig, kan du ringe på +45 28 15 05 52 og få en snak.

Du kan også tilmelde dig træning online her på siden – vælg Komplet onlineforløb – og så er du så godt som i gang med at opnå en sundere og stærkere krop.

Du opnår fuld fleksibilitet med en personlig træner online. Selve træningen tilrettelægger du selv, så den bedst muligt passer ind i din dagligdag, og hvornår du end har brug for det, kan du få fat i din personlige træner, som vil sparre og følge op i forhold til din træning og din kost.

Før Evie brugte jeg træning/diæt til at straffe mig selv. Jeg var tit ked af det og havde brug for den kontrol det gav. Nu gør jeg det fordi min krop bliver glad – fordi jeg er glad. Evie er en meget fagligt kompetent og hjertevarm person, som altid står på spring for, at hjælpe dig i mål med dine drømme. ? Mine varmeste anbefalinger til en kvinde der inspirerer mig hver dag! ? – Signe Bergmann Hajs