Ring til os på telefon: +45 28 25 10 52

Sportfysioterapi – København

Er du aktiv udøver af sport eller træning? Så kender du helt sikkert til skader, som kan opstå i forbindelse med dine fysiske aktiviteter.

Hos CPH Fitness Team tilbyder vi sportfysioterapi centralt i København. Vi hjælper dig med at passe godt på din krop, så den tager mindst muligt skade under og efter træning.

Bedre træning med sportsfysioterapi – København

Dine muskler kan let blive overbelastet ved intensiv træning. Et forkert løft eller overtræning af en bestemt muskelgruppe kan sætte din træning i stå i mange uger. Her kan sportfysioterapi hos CPH Fitness Team hjælpe dig med at passe på din krop, så du slipper for smerter og ubehag.

For de fleste er få behandlinger nok til at kunne genoptage træningen, mens det for andre kræver et længere forløb med sportfysioterapi at få skaden udbedret og komme i gang med at træne igen.

Elektronisk akupunktur – akupunktur uden nåle

En af de metoder, vi anvender til sportsfysioterapi på klinikken i København, er elektronisk akupunktur.

Som ved almindelig akupunktur stimuleres forskellige punkter i kroppen for at opnå en afspændende virkning, men i stedet for nåle anvendes der ved elektronisk akupunktur elektrisk stimulation af de spændte muskler.

Behandlingen er ideel for dig, som ikke er vild med nåle men gerne vil opnå effekten af akupunktur. Hårde og spændte muskler slappes, så myoser og smerter mindskes.

Elektronisk akupunktur er en meget effektiv og dybdegående behandling, som har hjulpet mange af vores klienter.

Book tid til sportfysioterapi

Når du har konstateret en skade, står vi klar til at hjælpe dig. Ring til CPH Fitness Team på telefon +45 28 15 05 52 og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan booke tid ved samme lejlighed, eller du kan kontakte os via mailformularen, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.