Ring til os på telefon: +45 28 25 10 52

Få hjælp til vægttab med en personlig træner hos os

Har du besluttet dig for, at nu skal det være – du vil tabe dig, og denne gang er det alvor? Så er det en god idé at få hjælp til dit vægttab af en personlig træner. Hos CPH Fitness Team står vi klar til at støtte og vejlede dig gennem processen, så du når dit mål.

At tabe sig er ikke noget, som sker overnight. Det er nødvendigt at være stædig og udholdende, og her kan du få hjælp til dit vægttab i form af en coach, som holder dig til ilden og fejrer skridtene mod målet sammen med dig.

Kostplan til vægttab

Den rigtige kost er alfa og omega, når du vil opnå et vægttab. Din personlige coach og træner hos CPH Fitness Team giver dit en skræddersyet kostplan til at sikre vægttab.

Kombineret med træning efter et program, som din personlige træner tilrettelægger for dig, vil du se din krop forandre dig og blive stærkere og sundere.

Kostplanen er sammensat, så den indeholder den rette mængde kalorier, næringsstoffer og vitaminer, som du har brug for. Og bare rolig: Du kommer ikke til at sulte!

Faktisk skal du spise mere og oftere, end du er vant til – sunde råvarer, lækkert tilberedt efter nemme opskrifter.

Vægttab med synlige resultater – book coach her

Der er ingen hurtig måde at tabe sig på, men den sikre vej til et succesfuldt resultat er tålmodighed og motivation. I forbindelse med vægttab er en personlig træner din sparringspartner, som kan levere både pisk og gulerod alt efter, hvad der virker bedst for dig.

Med støtte fra din personlige træner får du én at fejre resultaterne med undervejs samtidig med, at du får støtte og vejledning.

Opnå et effektivt vægttab – book personlig træner ved at ringe til CPH Fitness Team på telefon +45 28 15 05 52 eller udfyld kontaktformularen.