Ring til os på telefon: +45 28 25 10 52

Massage i København – Vesterbro nær Valby

Har du trænet for lidt eller for meget? Alle kan trænge til massage, uanset om de er lidt eller meget aktive. Hos CPH Fitness Team behandler vi alle kroppe, som trænger til at få løsnet og masseret ømme muskler.

Nogle bruger massage som en form for forkælelse og afslapning, som giver ny energi, mens andre har brug for sportsmassage for at mindske ømhed og smerter. Uanset om du har behov for almindelig massage eller sportsmassage på Vesterbro, kan vi hjælpe dig.

Du er i gode hænder hos os

Vores dygtige massører har stor viden om muskler og sener, så du er i gode hænder, når du får massage hos CPH Fitness Team på Vesterbro. Når du lægger dig på briksen, er det vigtigt, at du har tillid til massøren, så du kan slappe helt af.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at få dig til at føle dig godt tilpas under behandlingen. Inden massagen aftaler du og massøren, om der skal ”gås til den” og tages hårdt fat, eller om du ønsker en mere blid og afslappende massage.

Massage og sportsmassage – Vesterbro ved Valby

Efter massage hos CPH Fitness Team på Vesterbro vil du mærke, hvordan dine muskler føles afspændte og bløde. Det skyldes, at massagen stimulerer blodcirkulationen og frigiver ilt til musklerne, så de afspændes og eventuelle smerter lindres.

Efter massagen kan du opleve at føle dig træt, og vi anbefaler, at du sørger for at drikke godt med vand, så din krop bliver skyllet godt igennem for frigivne affaldsstoffer.

Bestil tid til massage

Trænger din krop til en ordentlig omgang massage eller sportsmassage? Så ring til CPH Fitness Team og book en tid på telefon +45 28 15 05 52.

Du kan også skrive til os via kontaktformularen. Vi ser frem til at hjælpe dine ømme og spændte muskler med massage eller sportsmassage på Vesterbro.